Cautare

1042 de rezultate pentru "clasament liga 5 giurgiuvalea dragului" (3.33 secunde)
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei.
In cazul in care va fi plasat sub administrare judiciara, decizie care ar putea fi data in patru-cinci zile, Rangers va fi sanctionata cu pierderea a zece puncte in clasament.
Cand a venit oferta pandurilor, nu am ezitat, o echipa cu o clasare mai buna in clasament decat 'U' Cluj", a declarat pentru site-ul oficial al clubului, Bogdan Ungurusan. ... Din Antalya la Brasov LPF a anuntat programul etapelor 19 si 20 din Liga 1.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
Victoria din Cupa cu Vaslui de la mijlocul saptamanii l-a readus pe George Copos la sentimente mai bune fata de echipa si, chiar daca giulestenii au cazut pe 5 dupa cele 3 infrangeri consecutive din campionat, finantatorul rapidist le-a promis jucatorilor un bonus de 3.000 de euro in cazul unui succes impotriva lui Dinamo.
severinean, din cadrul etapei a 19-a din Liga a II-a, seria a 2-a, se anunta interesanta si datorita faptului ca gazdele nu au reusit sa se impuna pana acum in fata rivalilor, in putinele intalniri directe.
Dupa o luna de pauza, Liga Nationala de handbal masculin se reia cu etapa a 22-a. ... Dupa clasament avem prima sansa, dar trebuie sa le aduc la cunostinta baietilor ca nu vom castiga jocul cu simpla prezenta pe teren.
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
Derby-ul etapei a patra a Ligii Nationale, dintre unicele echipe bucurestene rămase in prima liga, a fost castigat de Steaua, pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare, gratie autogolului lui Fai, care, in minutul 39, si-a ingropat echipa.
Acum, comertul pe stadioanele din Liga 1 a inceput sa se numeasca, pretios, catering. ... Acum doi ani, Manchester City a semnat un parteneriat cu firma Fabulous Feast a celebrului bucatar Jamie Oliver, iar intr-un an clubul era pe primul loc intr-un clasament al experientei fanilor in zi de meci.
Liga 1:
Clasata la final pe 7, cu 56 de puncte, Dunarea Calarasi este revelatia minireturului, ocupand intr-un clasament ad - hoc locul 3, dupa Juventus si Sepsi.
Dinamo si FCSB se intalnesc duminica, de la ora 20:00, in direct la Digi Sport 1, in derby-ul etapei a 23-a din Liga 1. La conferinta de presa, Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat increzator, in ciuda situatiei echipei in clasament.
Rapid s-a impus in duelul cu Universitatea Cluj cu scorul de 1-0, in etapa a opta din Liga 1, intr-un meci decis de un penalty.
Dan Sucu (59 de ani), unul dintre actionarii de la Rapid, s-a declarat nemultumit de felul in care sunt distribuiti banii din drepturile TV in Liga 1. Acesta considera ca ar trebui sa se tina cont si de audientele generate de fiecare club, nu doar de pozitia din clasament.
Farul s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe cu scorul de 2-0, in etapa cu numarul 28 din Liga 1. ... In ce o priveste pe Sepsi, ramane pe locul sase in clasament, la doar patru puncte in fata U Craiova 1948.
Gavril Marza, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, a anuntat ieri ca Liga alesilor locali din PSD se va adresa Congresului Puterilor Locale si Regionale de la Strasbourg si Comisiei Europene privind “abuzurile“ actualei Puteri impotriva unor autoritati locale din PSD, demisa in urma unei presupuse incompatibilitati.
• Bogdan Chirieac si Sorin Rosca Stanescu - premiati cu distinctia "Liga Campionilor" "Se acorda lui Chireac si SRS, care au reusit, prin investigatii jurnalistice banale, sa adune milioane de euro si sa joace astfel in liga mare.
Victor Brannstrom, un fotbalist in varsta de 29 de ani, legitimat la Pitea, in liga a patra din Suedia, s-a prabusit si a murit pe teren. ... Victor Brannstrom a jucat in cariera si in prima liga din Suedia, pentru Helsingborg.
10 Decembrie 1989 La postul de radio Europa Libera, Mircea Carp anunta ca Liga anticomunista romana, organizatia romanilor refugiati in Ungaria, face apel la toti romanii sa condamne nerespectarea drepturilor omului in Romania.
google-analytics.com